Leverantörer

Våra leverantörer

Samsung

Samsung

Samsung Electronics Nordic AB omsatte under 2007 sju miljarder kronor, en dubblering av omsättningen de senaste tre åren.
Sedan 1992 har företaget vuxit snabbt, idag 250 medarbetare, dubbelt så många som för två år sedan, erbjuder det senaste
inom mobiler, ljud och bild, IT-produkter och vitvaror.

Samsung Electronics Nordic AB:s huvudkontor finns i Stockholm. Därtill finns lokala kontor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.


olivetti

Olivetti

Olivetti är ett gammalt familjeföretag som startade 1908 med att tillverka skrivmaskiner. Idag är Olivetti ett multinationellt företag med över 1000 anställda som omsätter 80 miljoner Euro och ägs av Telecom Italia. Företaget är operativt i 50 länder runt om i världen och har i uppdrag att leverera avancerad kontors, hem, IT samt diverse marknads lösningar för att möta marknadens nya krav och livsstilar. Olivetti har ett brett utbud av produkter och lösningar med starka konkurrens fördelar.

riso_logo-11

Riso

Riso tillverkas av det japanska företaget Riso Kagaku Corporation, som grundades 1946. Grundaren, Mr Hayama är fortfarande verksam i bolaget där även Mr Hayama junior sitter i företagets ledning. Riso Kagaku Corporation har cirka 2000 anställda och distribuerar Riso-produkter i 150 länder. Med sin höga kvalitet är Riso marknadsledande inom sitt område.

Företaget satsar stora resurser på forskning och utveckling för att ständigt förbättra och behålla sin marknadsledande position.


kyocera

Kyocera

Idag är Kyocera en av världens ledande tillverkare av avancerade keramiska komponenter, elektroniska komponenter, solceller, mobiltelefoner och elektronisk kontorsutrustning.

Företagets resurser ägnas åt tre huvudområden: information & kommunikation, miljöskydd och förbättrad livsstil. Kyocera Corporation har för närvarande cirka 44 000 anställda i fler än 20 länder och huvudkontoret ligger i Kyoto, Japan.