RISO ComColor GL

Rekordhastighet upp till 160 sidor per minut

Riso har utvecklat ett innovativt sortiment av höghastighetsskrivare med hög kapacitet för att tillhandahålla snabba, effektiva och robusta lösningar för kommersiella skrivare och ”in-house” avdelningar.

Riso’s ComColor GL klarar av att skriva ut 160 sidor per minut i fullfärg, vilket ger hela 800 sidor på 5 minuter!
Med ComColor-GL kallprocess- och inkjet-teknik så är svarstiden på maskinen endast 5 sekunder och med färre utbytbara komponenter, betyder färre servicestopp och en mer pålitlig maskin!
Vilket innebär ett mer ekonomiskt hållbart alternativ för er produktion.

Kontakta oss

Till ComColor GL finns mängder med tillval vilket gör att det går att skräddarsy maskinen för just era behov. Med GL högkapacitet staplare/matare så går det att ladda hela 4000 papper åtgången, vilket gör att produktionen kan fortgå utan flera stopp.

Fördel med FORCEJET

RISOs höghastighets forcejet inkjet-teknik består av breda färgskrivhuvuden som är parallellt anordnade för enstegsutskrift av svart, cyan, magenta, gul och grå på A3 / kortsidomatning. Snabba utskriftsfunktioner kombinerat med en snabb och stabil pappersmatning ger en utskriftshastighet på upp till 160 sidor per minut för A4-långsidomatning i simplex.

Stabiliserad pappersmatning

Med ett rakt pappersmatningssystem som transporterar papper horisontellt så möjliggörs höghastighetsutskrifter med minimal utskriftsförskjutning. FORCEJET-tekniken garanterar optimal pappersmatningshastighet som matchas med den mängd bläck som sprayas från bläckhuvudena. Print fast, go green med Riso!

Kostnadseffektiv Användning

Eftersom RISO skrivarna använder sig av inkjet-teknik krävs ingen värme vid tryckning, så mindre el ”förbrukas”. Denna energieffektivitet ökar kostnadsbesparingar under skrivarens livslängd.

Fler energisparande funktioner

POWER SCHEMA MODE

Administratörer kan ställa in skrivaren så att den går in/ut ur strömförsörjningsläget vid vissa tider och/eller veckodagar. Oroa dig aldrig för att glömma att stänga av skrivaren efter arbetstid eller på helgen.

Viloläge

Ställ in tiden skrivaren ska aktivera viloläge efter det senaste utskriftsjobbet för att minska energiförbrukningen under perioden skrivaren inte används. Detta läge håller strömförbrukningen lägre och förbättrar ytterligare besparingar på elräkningar.

Kunder tycker till

Källbrinksskolan, Huddinge

“ Innan vi införskaffade RISO hos oss hade vi många och långa köer för utskrift och kopiering. Vilket orsakade ett enormt stressmoment, samt stor frustration för vår personal. “

Daniel Rehnström Vaktmästare
Sjödalsgymnasiet, Huddinge

“ Master Office är måna om att se till kundens behov och få en genomgående bra helhetslösning. Vi har fått en otroligt bra hjälp med att se över våra behov och få bästa möjliga lösning med bra villkor. “

Elisabet Larsson Ekonom/intendent
Kontakt Copyright © Master Office. All Rights Reserved.